WordPress hemsidor och digitala lösningar hos Just Digital

Lösningar


// LÖSNINGAR

Så vinner
våra
kunder


 

Konsten att sticka ut


För att lyckas i dagens digitala kommunikationslandskap krävs bred kompetens inom media, kommunikation och digitala lösningar. Det är viktigt att förstå helheten och hur olika kanaler påverkar och överlappar varandra.

Vi har bred kunskap inom webb- och apputveckling, SEO, SEM, content marketing, CRM, analys och uppföljning.

Just Digital hjälper dig hela vägen, och sen stöttar vi dig med att hålla rätt kurs genom utbildning, support och service.

 
WEBBUTVECKLING

WEBBUTVECKLING


Vi utvecklar hemsidor och webbshoppar med avancerade funktioner som ger mervärde, kunder eller intäkter till din verksamhet.

Vi använder världens mest använda CMS, Wordpress, för att designa och utveckla alla typer av hemsidor. Sedan snart 10 år har vi arbetat med WordPress och kan tryggt kalla oss för WordPress-experter.


SEO

SEO & SEM


Vi ser till att du får besökare på din hemsida eller webbshop, och hjälper dig komma igång med din egen optimering och annonsering.

Vi arbetar huvudsakligen med sk. on-page SEO och tror inte på några mirakel knep för att nå resultat. Det handlar om bra, relevant content som formateras på rätt sätt. Vi rekommenderar ofta SEO i kombination med SEM, särskilt för nya webbplatser.


APPUTVECKLING

APPUTVECKLING


Vi designar, utvecklar och ger ut iOS och Android appar. Vi bygger smart och enkelt så du kan uppdatera utan stora kostnader.

En app ska förenkla hur dina kunder använder dina tjänster eller produkter. Vi hjälper dig att förstå hur en app och dess unika tekniska möjligheter kan få din verksamhet att växa.


CONTENT MARKETING

CONTENT MARKETING


Vi förstår skillnaden på de olika digitala mediakanalerna. Vi kan tips och tricks som skapar engagemang och trovärdighet bland dina följare.

Att ta fram bra content betyder att förstå din målgrupp, vad de är intresserade av och vilka kanaler de använder.


CRM

CRM & ANALYS


Vi förstår vikten av att samla och analysera data för att konvertera besök till leads eller köp. Vi kan verktygen och lär dig gärna också.

Nyckeln till framgång är att förstå sina misstag. Det kan man bara om man mäter sina resultat. Det är första steget. Steg två är att verkligen förstå vad statistiken betyder just för dig.


WORDPRESS KURSER

WORDPRESS KURSER


Vi vill att våra kunder själva ska kunna publicera, analysera och förstå digital marknadsföring. Vi lär gärna ut efter önskemål och behov.

Du kan spara både tid och pengar på att hantera content på din webbplats, sociala kanaler eller nyhetsbrev med lite stöd från oss. Det ger dig mer flexibilitet och kontroll.


 

Vi är WordPress experter


Sedan WordPress var ett enkelt bloggverktyg för snart 10 år sedan började vi arbeta med systemet. Det har hänt en del sedan dess. Idag är WordPress världens mest använda publiceringsverktyg för alla typer av hemsidor.

På resans gång har vi sett systemet utvecklats och lärt oss vad som fungerar bra, och vad som fungerar mindre bra. Vi kan alla tips och trix för att lyckas med en WordPress hemsida på bästa sätt till den lägsta kostnaden utan att tumma på kvalitén.

Om du är intresserad av WordPress och vill veta mer, tveka då inte att kontakta oss.

 

”För att lyckas måste du fråga om hjälp av de som kan.”SARAH LILJESTRAND

Projektledare

Team

SUPPORTPORTAL