Daniel Herstedt
Digital Designer

Just Digital

DIGITAL MEDIA & KOMMUNIKATION

Hur blir du en vinnare i dagens snabba kommunikationslandskap? Aldrig har det funnits så många möjligheter att nå och interagera med människor. Samtidigt har det blivit betydligt svårare att tränga igenom med sin kommunikation.

Vi designar och utvecklar webbplatser, webbshoppar och appar som stärker ditt varumärke och hjälper dig att ta ledarskap i den nya digitala världen. Vi skapar engagemang i dina sociala kanaler och hjälper dig att förstå hur du enkelt kan driva ditt projekt vidare.

Personen bakom Just Digital är Daniel Herstedt. Han har 17 års erfarenhet av digitala medier och kommunikation. 1997 skapade han sin första webbplats. Det har hänt en del sedan dess. Tiden går fort, men utvecklingen går fortare. Därför är det bra att hålla sig uppdaterad och veta vilken som är den smartaste vägen att gå. Det gör man om man ständigt väljer ut rätt team, med den mest aktuella kompetensen, för varje unikt projekt. Så jobbar vi.

VÅR IDÉ

Vårt grundkoncept är att varje projekt är unikt och förtjänar ett utvalt team för att lösa uppgiften. Ibland krävs det fem experter för att ta sig an uppdraget, ibland bara en driven utvecklare. Just Digital växer eller krymper med uppgiften.

Vi jobbar med utvecklare i Östeuropa, copywriters i Sövde,  CSS-kodare i Bangladesh, illustratörer i Malmö och Strateger i New York beroende på projektet, dess budget och innehåll.

“Vi levererar alltid med kvalité i världsklass till en sund ekonomi. Vi är företaget där du kan förvänta dig det bästa men inte betala för det.”

DANIEL HERSTEDT

VÅR METODIK

Vi tror på att alla digitala kanaler överlappar och påverkar varandra. Därför ser vi gärna till helheten. Hur påverkar dina sociala online-aktiviteter din webbshop?  Vad krävs av ett nyhetsbrev för att skapa fler följare på Facebook? Hur kan du få mer trafik till din sida genom smart SEO och SEM?

Vi hjälper dig hela vägen, och sen hjälper vi dig att hålla rätt kurs genom utbildning och service.

WEBBUTVECKLING
Vi utvecklar webbplatser och webbshoppar med avancerade funktioner som ger mervärde, kunder eller intäkter till din verksamhet.
SEO & SEM
Vi ser till att du får besökare på din webbplats eller webbshop, och hjälper dig komma igång med din egen optimering och annonsering.
APPUTVECKLING
Vi designar, utvecklar och ger ut iOS och Android appar. Vi bygger smart och enkelt så du kan uppdatera utan stora kostnader.
SOCIAL MEDIA & CONTENT MARKETING
Vi förstår skillnaden på de olika sociala mediakanalerna. Vi kan alla tips och tricks som skapar engagemang och trovärdighet bland dina följare.

SAMARBETSPARTNERS

logostor
ProduGrafia
olsheden