Webbyrå i Malmö - bäst på digital kommunikation | Just Digital

Om oss


// OM OSS

Vårt
vinnande
koncept


 

Aldrig har det funnits så många möjligheter att nå och interagera med människor. Samtidigt har det blivit betydligt svårare att tränga igenom med sin kommunikation.

Just Digital är en webbyrå i Malmö med kunder över hela Sverige. Vi designar och utvecklar hemsidor och webbshoppar i WordPress, samt appar som stärker ditt varumärke och hjälper dig att ta ledarskap i den nya digitala världen. Vi skapar engagemang med relevant content och hjälper dig att förstå hur du enkelt kan driva ditt projekt vidare med analys och lead-generering.

Personen bakom Just Digital är Daniel Herstedt. Han har 20 års erfarenhet av digitala medier och kommunikation. 1997 skapade han sin första webbplats. Det har hänt en del sedan dess.

Tiden går fort, men utvecklingen går fortare. Därför är det bra att hålla sig uppdaterad och veta vilken som är den smartaste vägen att gå. Det gör man om man ständigt väljer ut rätt team, med den mest aktuella kompetensen, för varje unikt projekt. Så jobbar vi.

 
 
WEBBUTVECKLING

WEBBUTVECKLING


Vi utvecklar hemsidor i WordPress med avancerade funktioner som ger mervärde, kunder eller intäkter till din verksamhet.


SEO

SEO & SEM


Vi ser till att du får besökare på din hemsida eller webbshop, och hjälper dig komma igång med din egen optimering och annonsering.


CONTENT MARKETING

CONTENT MARKETING


Vi förstår skillnaden på de olika digitala mediakanalerna. Vi kan tips och tricks som skapar engagemang och trovärdighet bland dina följare.


APPUTVECKLING

APPUTVECKLING


Vi designar, utvecklar och ger ut iOS och Android appar. Vi bygger smart och enkelt så du kan uppdatera utan stora kostnader.


CRM

CRM & ANALYS


Vi förstår vikten av att samla och analysera data för att konvertera besök till leads eller köp. Vi kan verktygen och lär dig gärna också.


WORDPRESS KURSER

WORDPRESS KURSER


Vi vill att våra kunder själva ska kunna publicera, analysera och förstå digital marknadsföring. Vi lär gärna ut efter önskemål och behov.


 
 

Vår idé


Vårt grundkoncept är att varje projekt är unikt och förtjänar ett utvalt team för att lösa uppgiften. Ibland krävs det fem experter för att ta sig an uppdraget, ibland bara en driven utvecklare. Just Digital växer eller krymper med uppgiften.

Vi jobbar med utvecklare i Östeuropa, copywriters i Sövde, CSS-kodare i Bangladesh, illustratörer i Malmö och Strateger i New York beroende på projektet, dess budget och innehåll.


Vår metodik


Vi tror på att alla digitala kanaler överlappar och påverkar varandra. Därför ser vi gärna till helheten. Hur påverkar dina sociala online-aktiviteter din webbshop? Vad krävs av ett nyhetsbrev för att skapa fler följare på Facebook? Hur kan du få mer trafik till din sida genom smart SEO och SEM?

Vi hjälper dig hela vägen, och sen hjälper vi dig att hålla rätt kurs genom utbildning, support och service.

 

”Trygghet är nyckeln till en framgångsrik kundrelation.”DANIEL HERSTEDT

Grundare & Digital Designer

Team

SUPPORTPORTAL