Wordpress kurser i Malmö för alla företag | Just Digital

WordPress kurser


// LÖSNINGAR

WordPress
kurser


Vi håller i Wordpress kurser på olika yrkeshögskolor för nyfikna studenter och för företag som vill lära sig hantera sina egna hemsidor.


 

Vi är WordPress experter


Sedan WordPress var ett enkelt bloggverktyg för snart 10 år sedan började vi arbeta med systemet. Det har hänt en del sedan dess. Idag är WordPress världens mest använda publiceringsverktyg för alla typer av hemsidor.

På resans gång har vi sett systemet utvecklats och lärt oss vad som fungerar bra, och vad som fungerar mindre bra. Vi kan alla tips och trix för att lyckas med en WordPress hemsida på bästa sätt till den lägsta kostnaden utan att tumma på kvalitén.

 

Välj en kurs som passar dig...

WordPress grundkurs

WORDPRESS
FÖR NYBÖRJARE


Denna workshop kurs är för dig som har väldigt lite eller ingen kunskap alls om WordPress.

Vi kommer gå igenom grunderna och vid slutet av kursen kommer du att kunna känna dig självsäker att redigera innehåll i WordPress visuella redigerare, Gutenberg.

Kursen vänder sig till dig som vill arbeta med ett tillförlitligt publiceringsverktyg som WordPress för att administrera ditt företags hemsida på bästa möjliga vis.

Detta ingår:

→ Installation & inställningar

→ Skapa sidor & blogginlägg

→ Anpassa teman & mallar

→ Avancerad menyhantering

→ Workshop


3 990 KR/PERSON


WordPress kurs avancerad

WORDPRESS
MER AVANCERAT


Denna workshop kurs är för dig som vill lära dig mer avancerade funktioner i WordPress.

Vi kommer gå igenom användarhantering, sökmotorsoptimering samt bildhantering i olika former och vid slutet av kursen kommer du kunna känna dig självsäker i att kunna skapa din egen vision.

Kursen vänder sig till dig som har administrativa kunskaper i WordPress och vill lära dig mer om de fantastiska möjligheter som finns tillhands för att vidareutveckla din hemsida.

Detta ingår:

→ Arbeta med plug-ins

→ Skapa och redigera kontaktformulär

→ Sökmotorsoptimering

→ Arbeta med CSS

→ Länka med sociala medier & bildspel


6 990 KR/PERSON


Priser exklusive moms.

Team

SUPPORTPORTAL